aku tetap aku ~ ακʋ тɛтαρ ακʋ ~: February 2011

Thursday, February 24, 2011

betul atau tak !!

betul ke ape yg aq buat semue nie,, bnde ni mungkin akn mkn dri aq balik.. aq trpakse buat bnde ni sebab nk happy an dri aq sndiri,,aq xnk buat bnde nie,, tpi aq trpakse jgak buat !! aq nk org tgok yg aq pon boley bhagia mcm org laen  jgak,, sorry sebab terpakse buat bnde nie semue !! :"(
kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Tuesday, February 22, 2011

rindu gile same korang dowh !!


hye,, kali nie wt entry pasal kwan2 aq,, miss giler kowt kt dowang semue!! last jmpe kowang*byha wth lyza* 14.2 aritu tu pon scare x sngaje.. kalu x tman eyda p wt rmbut msti x jmpe an and msti x dpt  na gelak2 sakan mse dlm bas nk blik uma msing2 !! hehehehhe 
aq rse tu la wktu yg paling best kacau lyza!! skit perut aq di buat  nye kacau owg melatah*lyza la spe lgy !!
kecoh la dlm bas tu mcm nk trbalik bas tu kte owg buat! hehehhe
lagy mnjadi2 dia nye melatah,, x seterok yg dlu mse kt kolah !!
tu bru 4 owg yg jmpe tu blom yg laen2 geng HANYER2 !! 












rindu sngat mase time nie !! msing2 ngh giler posing, pntang nmpk cmre,, smpai full memori talepon !!
kenangan nie semue !!
<3 <3
x lpe gak pd eyka,, hot mama !

kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Tuesday, February 15, 2011

maulidur rasul !!


kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Monday, February 14, 2011

Florence vs Itali ( Rome )

hye!! kali nie aq tulis kt sini psal tmpat yg aq na prgi satu ari nanti.. tdi tgok cite love nora kt astro citra,memeng best la citer dia.. aq tgok cite too aq da jatoh aty la at tmpat dieowg brlakon,name tmpat to Florence kt Itali..
per lagy abs jew cite to,, aq tros search  at ternet tntang tmpat to, yg tuhan lawa beb tmpat to,,

nie gmbar copy yg aq dpat!! *xper2 satu ari nnti aq msti dpt gak smpai at sane!!



















nah amik kau,,siap pete Itali skali aq copy ltak kt sini,, 





kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Thursday, February 3, 2011

dah kembali pulih!

 beberapa hari yg lpas aq telah diserang satu penyakit iaitu HEART BROKEN.. hahahhah,, kini aq da kmbali pulih seperti biase!!! 

nie la gmbaran keadaan aq msa kne penyakit too,, hahahhahahahhah

skarang nie la keadaan dri  aq!! happy dgn kehidupan aqoo sendiri!!
walaupon hati still sakit hati  lagy!!

mcm nie!*bagai ditusuk oleh jarum nie!! hahahahahaha



kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Wednesday, February 2, 2011

aqoo rindu same mereka semua!!

nie semua mber2 aqoo yg aq sayang~

      nie nama dia noor syuhaidah owgyg knal dia pgil eyda!! yg da rpat nan dia pngil cekda!! hahahahah
    
 eyda nie plak dok sbelah uma aq jew,, aq da knal nan dia da lme da sjak dri skolah rendah!! da mcm adik bradik da aq nan dia.




     nie pulak nabiha husna,,owg pngil dia byha o pagau!! opss sory yank!!
si byha nie pulak dia dok jauh sikit dri uma aq,, aq knl nan dia sjak aq fom 2 kowt, tpi msih x rpat lgy!! naik fom 4 bru aq rpat nan dia smpai la skang!!



yg nie pulak nor liza,, owg pngil dia lyza o mate!! heheheh,, sory yank,,  owg pngil dia mate sbb dia ske mkn telor mate kerbau!! hahahahha 
yg si lyza nie pulak dia dok jauh dri uma aq,, aq knal nan dia dri fom4,,too pon x rpat lgy!! sbb dia ad geng sndiri n aq pon ada geng aq sendiri,,, hahahha,, aq start rpat nan dia sjak aq fom 5 smpai la skng!!


yg nie khairunnisa atau nysa!! si kecik ~
nysa ni plak aq aq knal nan dia dri skolah rndah smpai la skang,, start rpat nan dia x silap dri fom4 kowt!! *x bape na ingat la,, sory ea yank ~

yg nie pulak mimie maria!! owg pngil dia mimie!!
aq knal dia dri fom 1 tpi x rpat sngat,, naik fom 4 bru rpat n smapi la skang aq kwan nan dia!! dia nie mcm biskot,,kjap ada kjap x!! 


yg nie pulak nur atikah,,owg pngil eyka!! 
knal nan dia sjak fom 1,, tpi x rpat sngat start fom 4 bru rpat nan dia smpai la skang!! rindu dia sebab da lme  x jmpe!!


ape2 pon aq tetap rindu kowang semue,,



kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen