aku tetap aku ~ ακʋ тɛтαρ ακʋ ~

Tuesday, November 15, 2011

sekeping hati !!



Tuhan menciptakan manusia dengan dua tangan untuk memegang, dua mata untuk melihat, dua kaki untuk berjalan.... 
namun , kenapa kita hanya diciptakan dengan sekeping hati ??? 

 think about it ..........


kerana kita diciptakan untuk mencari sekeping lagi hati pada seorang insan yg telah ditakdirkan untuk kita.... seandainya telah ditemui pasangan hati kita itu.. sayangilah dan cintainya sebagaimana kita menyayangi & mencintai diri sendiri... tanpa sekeping hati tersebut... tak akan lengkaplah kehidupan ..




kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Tuesday, July 26, 2011

terima kasih banyak2 yer awak !!

.assalamualaikum.
Awk terima kasih2 banyak tau sebab awk hati saya terluke,, saya x salah kan awak,sebagai anak kite memang  patut patuh dan akur dengan keputusan mak & ayah kan.. Mungkin memang patut pon kan awk dengar cakap umi & baba awk ,nie semua untuk mase depan awak dengan keluarga awk jugak..  Padan la awk banyak berubah,, awak nasihat saya mcm2 wak,, rupe2 nye ada udang disebalik batu. Terima kasih sebab bagi tahu saya awal2 pasal nie,, kalu awak x bagi tahu saya langsung mungkin  cinta lame saya pada awak berputik kembali hahaha,, itu x mungkin bakal terjadi sekarang ..  2.10.2011 ada lah tarikh keramat untuk awak kan,, memang patot pon awak da melangkah ke alam itu *perkawinan , harap awk x maen2 la dengan perkare nie ok,,  
hmm malas la lagi nk citer banyak2,, lagi banyak aku cerite lagi banyak la air mate aku keluar.. 
k bai.

nie untuk kau sayang !!


kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

Sunday, July 24, 2011

TERIMA KASIH

. assalamualaikum.
.
.
terima kasih la sebab kau penah muncul dalam hidup aku satu ketika dahulu, tpi itu hanya sementara je.. Lame kan kau senyap kan dri kau,, tpi sekarang kau muncul balik.. munkin kau mnghilangkan dri sebab salah kau sendiri kan ??  Sekarang kau muncul blik, muncul sebagai kawan rapat aku,, mybe tu yg yg trbaik kot..  :) Kau da bnyak berubah,segala2 nye la yg brubah.. sekarang kau jdi penasihat aku plak kan,, mcm2 kau nsihat kan aku,,
aku trime sgala nsihat2 kau tu ? tpi yg membuat kan aku pelik knpe kau jdi mcm nie skali.. ape yg da trjadi pd dri kau ???  lagi satu yg membuat aku pelik ape yg kau nsihat kan aku skrang,, same mcm yg aku pnah aku nasihat kan  kat kau dlu...  hmm lantak kau la,, kau nk brubah atau tak tu terserah la kt kau ,,tpi ape yg pnting aku happy sangat2 kau da brubah, brubah demi kebaikan..


p/s: tak nak cinta lame berputik kembali :)


kalau suka like,tapi kalau rajin cer comment sekali :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen